Download: Handleiding Monteur online inlog

De MPL Monteur Online Inlog (MOT) is gemaakt om toegang te geven tot uklanten met als doel, het bekijken of veranderen van data en het maken vanrapporten.U kunt onderstaande functies uitvoeren:

• Bekijk klantgegeven en contactpersonen
  • Bekijk historie overzichten
  • Systeem in/uit test halen
  • Contactpersonen toevoegen en wijzigen

De beveiliging van MPL-KOI is dermate hoog, dat ongeautoriseerd gebruikhiervan technisch niet mogelijk is. Zodra u zich aanmeldt bij MPL-KOI wordt ereen sessie gestart waarin bij wordt gehouden wat uw acties binnen het pakket zijn.Tussen elke aktie die u pleegt, dit kan dus zijn het opvragen van historie, mag nietmeer dan 5 minuten tijd zitten. Doet u langer dan 5 minuten niets, dan verloopt uwsessie en dient u zich opnieuw aan te melden. Voor instructie klik op afmelden.Als u langere tijd geen gebruik maakt van de sessie is het verstandig om hem af temelden.Wanneer u de installatie in test zet verandert de timeout van 5 minuten in 60minuten.